2017-11-20 11:26:40• hírek • Kocsis Zoltán

Negyven éves gyakorlatnak int búcsút a Román Posta

Negyven éves gyakorlatnak int búcsút a Román Posta! Minden a közösségi médiában kezdődött, majd a televízió is lecsapott a témára – ez hozta meg a változást. Ezt követően nem kell munkahelyi igazolás, ha valaki munkahelyén szeretné átvenni a levelét, csomagját.

Egy marosvásárhelyi férfi a közösségi médiában nyilvánította ki elégedetlenségét, amiért a Román Posta illetékesei arra kérték: igazolással bizonyítsa be, hogy az adott munkahelyen dolgozik, amennyiben az irodájában kívánja átvenni a neki címzett postai tételt.
 

Az ügy felkeltette az egyik hírtelevízió érdeklődését, a riportot követően pedig a Román Posta úgy döntött: szakít a 40 éves gyakorlattal és nem követel többé munkahelyi igazolást, amennyiben valaki odahaza nem tudja átvenni levelét, csomagját, hanem azt munkahelyét szeretné megtenni.
 

„Elsősorban a Román Postában uralkodó mentalitásokat kell megváltoztatnunk. Az intézmény sok tekintetben elavult módszereket alkalmaz”, ismerte el Elena Petrascu, a Román Posta vezérigazgatója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: